Saavuta sisäinen eheys!

Rajajooga opettaa, miten ajatusten avulla on mahdollista saavuttaa sisäinen rauha ja onni sekä tajunnan avartuminen ja yhteys korkeampaan Minään. Via-Akatemia opettaa Kirjeopisto Vian rajajoogaa, jonka menetelmää looginen positiivinen ajattelu kutsutaan nykyisin ajatusjoogaksi. Rajajoogan ajatusharjoituksissa toistellaan suomenkielisiä loogisia positiivisia lauseita eli mantroja. Sana “Via” on latinaa ja tarkoittaa “tie”.

Aloita rajajoogan ja ajatusjoogametodin opiskelu!

Lue, kuinka voit heti aloittaa Kirjeopisto Vian rajajoogan opiskelun ja ajatusjoogan harjoittamisen. Perinteinen Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssi, joka sisältää kymmenen opetuskirjettä, on toimitettu kirjaksi. Aloita rajajoogaan pohjautuva eettinen itsekasvatus omaan tahtiin kotona ja tilaa kirja. Tai tule mukaan ajatusjoogakouluun, johon voit osallistua myös etäyhteydellä. Järjestämme ajatusjoogan johdantokursseja verkossa kuukausittain.

Osallistu rajajoogatapahtumiin!

Kun tahdot keskustella rajajoogasta ja tutustua toisiin harjoittajiin, tule mukaan oppilasyhdistys Via ry:n toimintaan ja tapahtumiin. Via ry:n paikallisosastoja on eri puolilla Suomea ja yksi Keski-Euroopassa. Paikallisosastoissa järjestetään ajatusjoogan esittelytapahtumia, opiskelua tukevia ja inspiroivia keskustelutapahtumia, ajatusjoogakouluja sekä luento- ja meditaatiotilaisuuksia.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Seuraa kotisivuamme ja tapahtumakalenteria sekä some-tilejämme (@via.akatemia) Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa. Seuraa myös YouTube-kanavaamme. #viaakatemia #viary #ajatusjooga #rajajoogankurssi #ajatusjoogakoulu

Majoitu tai vuokraa!

Majoitu edullisesti Kaukalinnassa Kerimäellä, kun liikut Savonlinnan seudulla. Heinäkuussa Kaukalinnassa on aamiaismajoitus ja muina aikoina on mahdollisuus omatoimiseen majoittumiseen. Kaukalinna on Via-Akatemian säätiö sr:n ylläpitämä koulutuskeskus, jossa voi yöpyä ja tiloja voi vuokrata. Kaukalinna sopii mainiosti juhlien ja kurssien pitopaikaksi.

Rajajoogan opetusta luonteen jalostamiseksi menetelmänä looginen positiivinen ajattelu.